Monday, February 18, 2013

CostumeYesterday was a good day. It was the perfect Sunday at home. I feel like I haven’t had those in a while. I was effective and I did a lot but gladly I also had time to read magazines. I think it was last Wednesday when the newest Costume arrived but I didn’t really have time to read it until yesterday. My sister-in-law ordered the magazine for me as a Christmas present. I have really loved this gift.

Eilen oli mukava sunnuntai. Vietin täydellisen kotipäivän pitkästä aikaa. Olin tehokas ja sain paljon aikaseks, mutta ehdin myös lukea lehtiä. Se taisi olla viime viikon keskiviikko, kun uusin Costume tupsahti postiluukusta, mutta sain luettua lehteä vasta eilen kunnolla. Mun veljen vaimo tilasi sitä mulle kymmenen numeroa joululahjaksi. Lahja onkin ollut tosi mieluinen ja ilahduttava.


While I was reading the magazine I hearted my favorite things from it. I like doing that. Costume is a perfect magazine to get a style inspiration. It’s mostly pictures and thoughts about fashion and it doesn’t really have any long articles in it (at least in the Finnish Costume). Those magazines with real text to read are a different thing. Costume is a nice magazine to browse for example when you travel in a rush hour train and you don’t have the energy to concentrate to anything else. 
It can also be a cheer up after a long day at school or work 
when you just want to relax and not to think too much.

Lehteä lukiessani merkkasin suosikkijuttujani sydämillä. Teen niin aika usein. Costume on täydellinen tyyli-inspiraation lähde. Lehti on suurimmaksi osaksi kuvia ja ajatuksia muodista, eikä siellä sen kummemmin mitään artikkeleita ole. Ne lehdet, joissa on ihan kunnon tekstiä luettavaksi ovat sitten juttu erikseen. Costume on kiva lehti, mitä voi selailla vaikkapa ruuhkaisella junamatkalla, kun ei muuten jaksa keskittyä, tai se voi olla iltapäivän piristys, kun on uupunut pitkän koulu- tai työpäivän jälkeen ja haluaa vaan rentoutua aivottomasti.


 This week is going to be long and full of hard work for me. We are doing a play at school and the premiere is in two weeks. We practice from today till Saturday. Maybe I’ll carry my Costume with me to cheer me up if I get tired.

Mun tää viikko tulee olemaan pitkä ja työntäyteinen. Me tehdään koulussa prokkista, jonka ensi-ilta on kahden viikon päästä. Tällä viikolla treenataan maanantaista lauantaihin ja ehkä mulla on Costume mukana, jos haluun jotain piristävää muuta ajateltavaa treenien tauoilla.

Have a great week everyone!

Pitäkää kiva viikko!


4 comments: