Sunday, December 29, 2013

Attitude


I like my attitude towards life.

I have this feeling that I will achieve something great with my positive attitude.

I ask a lot from myself. 
That’s good because I believe I’m able to meet my demands. If I truly want to do something in life I get to do that. I work hard for my dreams. I think I’m addicted to this because occasional euphoria heels all the adversity I meet in this area.

Success is so rewarding that it allows you to cope during the bad times. 
On the other hand the old success may be forgotten when you experiences new ones. It doesn’t mean that the value of the old success disappears. It’s important to appreciate your achievements and never take them for granted. Miracles are always something to wonder about but they do happen once in a while. Without all the success and failure I would not be here right now. There are bigger and smaller success and it’s important to remember to enjoy all of them. 
Failure is a moment for learning.

And hey! You can’t always succeed even though you’d tried your best 
but from every single try you learn something for sure.

I might be a little weird but 
I enjoy it when something (especially when it’s related to acting) is hard and I just have to live with it and practice all the time. I love distressing work situations from which I just want to get out. I know that’s when I’m out of my comfort zone. I try to find these kinds of situations and learn to be relaxed and comfortable with them.
 I’ll get better the more I tease myself by putting myself on the line.

I love challenges, actually in everything. Life would be pretty boring if there were no challenges at all. Many things depend on a real passion and desire. 
For example I would love to be a total wizard in kitchen and know how to cook delicious meals but I just don’t really care much about cooking. I’m really happy when I got to chop cucumbers and tomatoes. That’s enough for me. But when it comes to performing, I cannot life without it. A true passion can probably be recognized when it feels like a-must-do-thing you enjoy 
even when it drives you crazy.

I love to encourage others and I do that a lot. 
It gives me strength to do my own thing.

So

I encourage you all to be faithful to your passion and do what you enjoy to do and what makes you happy. You shouldn’t compare your dream to someone else’s. Their dream might sound absolutely amazing but it’s no better than the one that is important to you. It makes no sense to pursue something just because everyone else wants it. If you really don’t want something you don’t need to shoot for that. That’s only gonna make your life harder.

I think it’s very important to reward yourself for your success. If you’ve managed to achieve happiness, accidentally or intentionally, take the most out of it! You never know what will happen next. In an eye blink you can find yourself in a completely different situation so you must cherish the joyful moments when they happen.

Have a great Sunday night!


Mä pidän mun elämänasenteesta.

Tällä mun myönteisellä asenteella pötkin pitkälle.

Vaadin itseltäni paljon, mutta se on hyvä, sillä uskon voivani täyttää vaatimukseni. Oon sitä mieltä, että jos mä jotain haluan ihan oikeasti tehdä, niin mä pääsen tekemään just sitä. Oon kova tekemään töitä unelmieni eteen. Tää unelmien tavoittelu on mun mielestä vähän kun vetäis jonkunlaisia huumeita; satunnaiset euforiat parantaa kaikki vastoinkäymiset, joita tällä alalla kohtaa.

Onnistuminen on niin palkitsevaa, että sen ansiosta jaksaa myös huonompina aikoina. Toisaalta vanhat onnistumiset saattaa unohtua uusien juttujen myötä, mutta niiden arvo säilyy silti. Omia onnistumisia on tärkeä arvostaa, eikä missään tapauksessa pitää itsestäänselvyyksinä. Ihmeitä saa aina ihmetellä, koska niitäkin tapahtuu. Ilman kaikkia onnistumisia ja epäonnistumisia en olis just nyt tässä. 
On isoja ja pieniä onnistumisia ja niistä kaikista täytyy muistaa nauttia. Epäonnistumisista kuuluu ottaa opiksi.

Ja hei, ei aina voi onnistua, vaikka yrittäisikin parhaansa, 
mutta jokaisesta yrittämisestä oppii aivan varmasti jotain.

Oon varmaan vähän outo, mutta nautin myös siitä, kun joku 
(etenkin näyttelijäntyöllinen) asia on vaikea ja sen kanssa pitää 
kuitenkin elää ja sitä täytyy treenata ahkerasti – jatkuvasti. Rakastan ahdistavia tilanteita, joista haluaisin vain päästä työstöhetkellä pois. Tiedän, että juuri silloin oon mun epämukavuusalueella. Koitan löytää mahdoillisimman paljon tällaisia tilanteita, sillä haluun oppia olemaan niissä rennosti. Musta tulee koko ajan parempi, mitä enemmän kiusaan itseäni laittamalla itseni likoon.

Haasteet on ihania. Oikeastaan ylipäänsä ihan kaikessa. Elämä olis aika tylsää ilman haasteita. Aika monet asiat on halusta ja etenkin aidosta intohimosta kiinni. Musta olis esimerkiksi ihanaa ostata laittaa ruokaa, mutta oikeastaan kokkaaminen ei kiinnosta mua yhtään. Oon tosi tyytyväinen kun saan pilkkoa kurkut ja tomaatit. Se riittää mulle. Esiintyminen on taas semmonen pakollinen henkireikä, jota ilman mä en voi elää. Todellisen intohimon tunnistaa luultavasti just siitä, että se on semmonen pakkohomma, josta nauttii myös silloin, kun se meinaa hajottaa pään.

Tykkään ja jaksan kannustaa ihan mahdottoman paljon. 
Muiden kannustaminen on ihanaa. 
Saan siitä voimaa ja jaksamista omaan tekemiseeni.

Niinpä

kannustan teitä kaikkia pysymään uskollisina omille intohimoillenne ja tekemään täysillä just sitä, mistä nautitte ja mikä tekee teidät onnelliseks. Omia ja muiden unelmia ei kannata verrata. Jonkun toisen mahtavalta kuulostava unelma ei ole yhtään sen parempi, kuin se mikä on itselle tärkeä tavoiteltavan arvoinen asia. Ei ole mitään järkeä tavoitella jotain pelkästään, koska kaikki muutkin haluaa sitä. Jos jotain ei oikeasti halua, sitä ei tarvitse tavoitella. Se on raskasta.

Mun mielestä on tärkeää muistaa palkita itseään omista onnistumisista. Jos on onnistunut saavuttamaan onnellisuuden, vahingossa tai tarkoituksella, niin kaikki ilo irti vaan! Elämä saattaa heittää hetkessä ihan erilaiseen tilanteeseen, joten ilahduttavista asioista on nautittava just sillon, kun ne on kohdalla.

Ihanaa sunnuntai yötä kaikille!2 comments: